Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mark Dakriet boeken?

Wilt u Mark Dakriet boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mark Dakriet vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mark Dakriet direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mark Dakriet

Mark Dakriet is een zanger en songwriter met jaren ervaring in de nationale en internationale muziek industrie. Zijn diversiteit komt ten goede in diverse muziek genres, maar hij voelt zich het best thuis in het pop genre. Muzikanten als Earth, Wind & Fire, Temptations, Sting and Luther Vandross zorgen voor zijn inspiratie. Met zijn positieve charisma, enthousiasme en professionaliteit, is Mark een graag geziene artiest op zakelijke events, bruiloften en partijen. Hij zet een act op maat neer die verschilt van swingende classics, medleys, romantische ballads tot een mooie mix van bovengenoemde. Een ding is zeker; Mark laat na elk optreden een onvergetelijke indruk achter!

Mark is te boeken voor een show waar je tevens een percussionist en of saxofonist aan kan toevoegen. Een intiem optreden is ook mogelijk, waarbij Mark tijdens bv. de plechtigheid van een bruiloft twee nummers a capella zingt. Kortom, met Mark zijn de mogelijkheden breed, hij denkt graag mee en daarom zijn speciale verzoeken meer dan welkom.

 

 

Mark Dakriet boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€2.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mark Dakriet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mark DakrietITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mark Dakriet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mark Dakriet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.