Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mari van de Ven boeken?

Wilt u Mari van de Ven boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mari van de Ven vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mari van de Ven direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mari van de Ven

Mari van de Ven is de bekendste make up artist en hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Hier startte Mari zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld.

Dat is gelukt. Via Koffietijd werd Mari een bekend gezicht in Nederland. Sindsdien is Mari niet weg te denken uit de Nederlandse entertainment industrie. Vele bekende Nederlanders mag Mari tot zijn clientèle rekenen. Ook staat Mari nog steeds graag in de salon om zijn klanten te knippen en stylen. Dit maakt hem ook gelijk uniek. Hij is benaderbaar en bereikbaar voor iedereen.

Naast deze werkzaamheden wordt hij veel gevraagd voor bedrijfsevenementen, workshops en make overs door heel Nederland. Tevens heeft Mari zijn eigen make-up penselenlijn genaamd Maestro, zijn eigen haarcosmetica genaamd Maestro.

 

Mari van de Ven boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreStylist
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mari van de Ven is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mari van de VenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mari van de Ven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mari van de Ven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.