Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Marga Bult boeken?

Wilt u Marga Bult boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marga Bult vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Marga Bult direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Marga Bult

Marga Bult maakt eerst furore als leadzangeres bij de groep Babe en daarna als Marcha op het Eurovisie Songfestival waar zij in 1987 met het nummer Rechtop in de Wind de 5e plaats behaalt. Daarna maakte ze jaren deel uit van de groep Dutch Diva's waarmee ze zelfs een hit scoorde met het nummer From New York to LA. Tegenwoordig werkt ze solo en is haar optreden een feest der herkenning.

Boek nu ook de speciale Seniorenshow van Marga Bult

Tevens heeft Marga een speciale Seniorenshow voor bejaarden-, verzorgings-, en verpleeghuizen ontwikkeld die al jaren succesvol is bij onder andere Omroep Max. Ook daar maakt ze een feest van met een repertoire dat is aangevuld met Nedelandstalige Medleys en indien gewenst met een heuse bingo waarbij zij zelf voor de prijzen zorgt.

 

 

Marga Bult boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. M-set
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€ 1.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marga Bult is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marga BultITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marga Bult ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marga Bult zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.