Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Marco de hollander boeken?

Wilt u Marco de hollander boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marco de hollander vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Marco de hollander direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Marco de hollander

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de "Vrolijkste Volkszanger van Nederland" die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” en “Jij bent de leukste” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

 

 

Marco de hollander boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1`x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 350 personen
Bezetting1 persoon
GenreFeest
Prijs€ 685,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco de hollander is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco de hollanderITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco de hollander ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco de hollander zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.