Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Marco Borsato boeken?

Wilt u Marco Borsato boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marco Borsato vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Marco Borsato direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Marco Borsato

Op het nieuwe album van Marco Borsato, Thuis, staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan. Met als onderliggend thema: thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. Thuis heeft een beschouwende en berustende grondtoon. De liedjes zijn zelfbewust in de goede zin: niet de twijfel overheerst, maar het vertrouwen in een goede afloop. 

Borsato zit, zoals dat heet, 29 jaar in het vak.  Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij, sinds de opening in 2012, al twintig keer in Ziggo Dome (‘dat is eigenlijk ongelooflijk’), negen keer in De Kuip, vijfentwintig keer in GelreDome, 20 keer in Rotterdam Ahoy en meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen

In al die jaren is Borsato blijven zoeken naar nieuwe geluiden, naar liedjes die mensen wakker schudden omdat ze de gebaande paden verlaten. Bij Thuis heeft hij het gevoel dat hij óók had na het maken van Als geen ander (1995) – muziek en tekst lijken op een vloeiende manier bij elkaar gekomen.

Er zijn momenten waarop componist John Ewbank en Borsato elkaar verbaasd aankijken. Na al die jaren is hun samenwerking nog altijd intensief en dat is, beseffen beiden al tegoed, ongebruikelijk binnen de turbulente muziekindustrie

Borsato en Ewbank voeren vaak lange gesprekken voordat een liedje ontstaat, en soms is het na een paar woorden al raak. Het slotnummer van Thuis, ‘Eventjes alleen’, had bijvoorbeeld een lange weg nodig

Het titelnummer ‘Thuis’ en ook ‘Wakker’ gaan over (herwonnen) vrijheid en het vermogen het leven bij de kladden te grijpen. Een mooi voorbeeld van de ontwikkeling die Ewbank en Borsato hebben doorgemaakt is ‘Alsof je vliegt’, over verloren liefde. Het onderwerp is hetzelfde als in ‘De Waarheid’ (1996), maar het perspectief is nu niet meer vanuit de partij die de relatie moet verbreken; in plaats daarvan heeft de tekst een troostend karakter én klinkt kritiek over de hoogmoed waarmee de liefde vaak wordt tegemoet getreden. 

 

 

Marco Borsato boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: C-set tot 1500 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco Borsato is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco BorsatoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco Borsato ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco Borsato zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.