Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Magic Unlimited boeken?

Wilt u Magic Unlimited boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Magic Unlimited vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Magic Unlimited direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Magic Unlimited

Oscar groeide samen met zijn broer Renzo op in de wereld van de magie. Niet verwonderlijk, aangezien hun vader, Hans Kazàn, één van de bekendste magische entertainers van Nederland is. In 1996 zetten de twee de broers zelfstandig een spectaculaire illusieshow in elkaar, terzijde gestaan door Mara, een vriendin van dansles. Kort daarop volgden de eerste televisieoptredens en was het begin van hun carrière gelegd. Samen vormen zij de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis. Steven Kazàn, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde!

 

Magic Unlimited boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 25 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting3 personen
GenreIllusieshow
Prijs€4.750,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Magic Unlimited is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Magic UnlimitedITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Magic Unlimited ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Magic Unlimited zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.