Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nielson boeken?

Wilt u Nielson boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nielson vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nielson direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nielson

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

“Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, meer over mezelf vertellen in mijn nummers. Ik ben er klaar voor om te laten zien wie ik echt ben, wat ik belangrijk vind. Het lukt me nu veel beter om woorden te geven aan grote gebeurtenissen, zonder het uit te schreeuwen. Omdat ik als mens ben gegroeid, wilde ik mezelf als muzikant opnieuw uitvinden. Om weer de connectie met mijn muziek te voelen, en om nog dieper te connecten met de mensen die naar mijn muziek luisteren.” 

Voor Diamant, de eerste single van het album, werkt Nielson samen met Miles Walker, een Amerikaanse mixer/producer die hits van onder meer Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. Een heel bewuste keuze: na nederpophits als Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans en Mannenharten ambieert Nielson nu een sound met internationale allure. En ook voor de tour en het festivalseizoen met zijn band heeft hij grote plannen: “De liveshows worden zó gruwelijk!” 

Het eindresultaat van zijn zoektocht is een album waarin de nieuwe Nielson zijn ziel compleet blootlegt.  “Alles wat ik heb, zit hierin. Het is nooit mijn doel geweest om beroemd te worden, ik houd mijn privéleven graag privé. Maar als je luistert naar mijn muziek, weet je precies wie ik ben.” 

 

 

Nielson boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nielson is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van NielsonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nielson ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nielson zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.