Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

New Timeless boeken?

Wilt u New Timeless boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van New Timeless vindt u hier op deze pagina.

Wilt u New Timeless direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

New Timeless

 100 % Glitter, Glamour and Groove is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Een dynamische performance van internationale allure waarbij u meegenomen wordt naar de 70’s, 80’s en the best of Motown. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast maken. 

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden. Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten.

Het motto van New Timeless:

"Let the boogie set you free" 

 

 

New Timeless boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor / A-set
Bezetting2 personen
GenreSoul, Disco
Prijs€ 2.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over New Timeless is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van New TimelessITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over New Timeless ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over New Timeless zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.