Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Oscar Harris boeken?

Wilt u Oscar Harris boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Oscar Harris vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Oscar Harris direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Oscar Harris

.Oscar Harris wordt geboren op 30 november 1943 in Albina, Suriname. Oscar houdt van sporten, zoals tennis, basketbal en voetbal.  Oscar is gek op reizen en het bezoeken van historische steden met oude gebouwen.
Oscar heeft talent. Zijn gave wordt al op jonge leeftijd ontdekt. Zo zingt hij o.a. in de Stadszending voor club Hercules, maar ook tijdens de Teenage shows in Thalia, Luxor en Bellevue. Hij weet steeds een groter publiek te boeien.
"Mijn doorbraak kwam op het moment dat ik Max Nijman mocht vervangen, toen deze verhinderd was tijdens een jubileumviering van de basketbal club CLD.

Van Andre Kamperveen, die graag jonge veel belovende talenten stimuleerde, mag hij van de studio's van radio Apointie gebruik maken om zijn kennis van de techniek op dat gebied te vergroten. Zijn idolen Sam Cooke, Brook Benton, Nat King Cole en Frank Sinatra worden dan ook veel gedraaid als hij in de studio aanwezig is.
In de Surinaamse muziekscene komt hij in contact met Alfons Wielingen, Ruud Seedorf, Gerda Havertong, Annemarie Hunsel, Carla Snijders, Reggie en Ulrich Campbell met wie hij een warme vriendschap ontwikkelt.

 

Oscar Harris boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekM-set
Bezetting1 persoon
GenreSoul
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Oscar Harris is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Oscar HarrisITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Oscar Harris ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Oscar Harris zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.