Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pleun Bierbooms boeken?

Wilt u Pleun Bierbooms boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pleun Bierbooms vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pleun Bierbooms direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pleun Bierbooms

Zolang Pleun zich kan herinneren, is zingen haar grootste passie. Het begon thuis voor de spiegel, achter de laptop of op de trampoline. Dat laatste was dan ook de plek waar ze zingend werd ontdekt. Het briefje de brievenbus zei dan ook: ‘Ik hoorde een meisje zingen, ik hoorde talent.’

Na vele lokale talentenjachten stoomde Pleun zich klaar voor de grote stap: ‘The Voice of Holland’ die ze in 2017 met haar coach Waylon glansrijk won. Vanaf dat moment veranderde haar hele wereld. De schoolbanken werden ingeruild voor het podium en ze ging bijna dagelijks door heel Nederland voor haar carrière. Drie jaar later haalde ze alsnog haar diploma en nu pas kan ze zich écht focussen op wat voor haar zo belangrijk is: zingen!

Ik wil dan ook echt mooie muziek maken. Mijn focus ligt nu op het schrijven en creëren van nummers en ik ben omringd door getalenteerde muzikanten. Daarnaast ben ik onwijs graag op het podium te vinden waar ik mijn verhaal mag vertellen en mensen kan raken”, aldus Pleun.

 

 

Pleun Bierbooms boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€2.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pleun Bierbooms is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pleun BierboomsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pleun Bierbooms ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pleun Bierbooms zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.