Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Peter Beense boeken?

Wilt u Peter Beense boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Peter Beense vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Peter Beense direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Peter Beense

Met Peter Beense is elk optreden een feessie. Verpak de pure emotie die we waarderen in André Hazes in een stem die doet denken aan Lou Rawls. Gooi er een kroegsausje overheen. Dat is Peter Beense

Het is Peter’s stem die feilloos elke emotie overbrengt. Zijn uitstraling ademt gezelligheid uit. Het maakt Peter niet uit waar hij optreedt. Of hij in zijn eigen kroeg voor een klein publiek zingt, een uitzinnige voetbalmenigte op het Museumplein vermaakt, de Arena plat zingt of de liefhebber van het levenslied amuseert in een uitverkochte Heineken Music Hall. Peter heeft de gave om elk optreden om te toveren in een warm feest met een Jordaans randje. Dat kenmerkt deze doorgewinterde artiest die met ruim 200 optredens per jaar tot één van de meest gevraagde artiesten in Nederland behoort.

 

Peter Beense boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1`x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€2.395,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Peter Beense is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Peter BeenseITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Peter Beense ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Peter Beense zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.