Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Paula Snoeren boeken?

Wilt u Paula Snoeren boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Paula Snoeren vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Paula Snoeren direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Paula Snoeren

Als zangeres is Paula zeer divers. Geen muziekstijl is haar vreemd. Soul, disco, dance, easy listening, smooth jazz, en zelfs licht klassiek in combinatie met een tenorzanger. U zegt het maar…
Ze wordt daarom veel gevraagd als zangeres bij feesten, partijen en zakelijke aangelegenheden, in studio’s, maar ook als opening act en presentatrice bij evenementen neemt ze graag uw zorg uit handen.
Door haar adembenemende stemgeluid weet zij telkens de gevoelige snaar te raken bij een huwelijksceremonie of uitvaart, altijd ingetogen en sfeervol.
Paula treedt regelmatig op met bekende Nederlandse artiesten en schitterde vele jaren tijdens evenementen en diverse hoofdrollen in dinershows en musicals van Endemol – RTL Wentink Events. Door haar jarenlange ervaring is iedere gelegenheid bij Paula gegarandeerd in vertrouwde handen.
Zingen is een passie die Paula graag deelt met anderen.

 

Paula Snoeren boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paula Snoeren is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paula SnoerenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paula Snoeren ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paula Snoeren zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.