Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Styling by ITB boeken?

Wilt u Styling by ITB boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Styling by ITB vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Styling by ITB direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Styling by ITB

Onze stylisten gaan in gesprek met jullie om te kijken wie jullie zijn, wat is jullie bedrijfsfilosofie, wat vinden jullie als bruidspaar nu echt belangrijk in het leven,

daarop voortborduurt slaan we een brug naar jullie winkelstyling of evenement. De styling oftewel de beleving moet uiteindelijk jullie unieke uitstraling hebben.

 

Styling is beleving. Het doet wat met je gevoel en dus de beleving van het moment als je een ruimte in loopt dat niet gestyled is of juist wel.

Styling by ITB boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
GenreStyling
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Styling by ITB is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Styling by ITBITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Styling by ITB ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Styling by ITB zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.