Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Geldschieter boeken?

Wilt u De Geldschieter boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Geldschieter vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Geldschieter direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Geldschieter

De Geldschieter (voorheen Mystery Shopper) komt langs in uw winkelcentrum en GEEFT WEG!
In een opvallend ‘geld’ kostuum loopt de Geldschieter door het winkelcentrum en verrast een aantal van uw bezoekers door hun aankopen deels of soms helemaal te betalen!

Dit levert veel blije gezichten op!
Een fotograaf loopt mee om de geluksmomenten vast te leggen. U ontvangt na afloop alle foto’s die u op (bijvoorbeeld) uw website of social media kunt plaatsen. Wij maken er ook nog een spectaculaire foto video-slideshow van. (Per foto wordt toestemming gevraagd aan uw bezoekers.

De Geldschieter boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeen
Bezetting2 personen
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Geldschieter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De GeldschieterITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Geldschieter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Geldschieter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.