Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Heel ... bakt! boeken?

Wilt u Heel ... bakt! boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Heel ... bakt! vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Heel ... bakt! direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Heel ... bakt!

Heel Holland Bakt is een van de meest bekeken televisie programma’s van Nederland. Hoe leuk is het dan om een bakwedstrijd te organiseren voor uw winkelend publiek?!

 

Mensen kunnen zich vooraf aanmelden en uit alle aanmeldingen worden 4 personen gekozen die het tegen elkaar op mogen nemen in Heel … Bakt!

 

Tijdens het eerste uur worden de 4 gekozen kandidaten voorgesteld en wordt de opdracht uitgelegd. Vervolgens krijgen de kandidaten 2,5 uur de tijd om hun uiterste best te doen om het lekkerste gerecht te bereiden. Gedurende het laatste half uur zal onze jury, bestaande uit onze André van Duin imitator en Heel Holland Bakt winnares Anna Yilmaz, de creaties van de 4 deelnemers proeven en wordt er een winnaar uitgeroepen. De winnaar mag zichzelf de beste hobbybakker van … mag noemen.

 

De kandidaten moeten alles wat zij nodig hebben om te bakken zelf meenemen. Denk hierbij aan ingrediënten en materialen.

Configuratie:

-          4 Tafels

-          Facilitaire middelen

-          Presentatie André van Duin look a like

-          Kleine geluidsinstallatie

-          Leuke achterwand

-          Anna Yilmaz (Indien niet beschikbaar zorgen wij voor een andere kandidaat van Heel Holland Bakt)

Heel ... bakt! boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
Bezetting2 personen
GenreKook wedstrijd
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Heel ... bakt! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Heel ... bakt!ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Heel ... bakt! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Heel ... bakt! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.