Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

F1 game seat boeken?

Wilt u F1 game seat boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van F1 game seat vindt u hier op deze pagina.

Wilt u F1 game seat direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

F1 game seat

Waan je als Max Verstappen in een van onze prachtige Gameseats. Race tegen uw vrienden of collega`s en vindt uit wie de snelste coureur is.

Bij ITB kunt u mooie Gameseats huren met stuur, pendalen en F1 game.

Doordat je in onze Gameseats dezelfde zitpositie aanneemt als in een echte F1 wagen krijg je een levensechte F1 beleving.

Onze Gameseats zijn verstelbaar zodat iedereen er in kan racen, zelfs kinderen. 

De Gameseats kunnen we op elke locatie neerzetten, we hebben eigenlijk alleen maar stroom nodig.  Tijdens het evenement begeleiden we de deelnemers met het racen.

F1 game seat boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurOp aanvraag
GenreGame
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over F1 game seat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van F1 game seatITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over F1 game seat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over F1 game seat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.