Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

SANTA AND HIS ELVES boeken?

Wilt u SANTA AND HIS ELVES boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van SANTA AND HIS ELVES vindt u hier op deze pagina.

Wilt u SANTA AND HIS ELVES direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

SANTA AND HIS ELVES

Wanneer u Kerst entertainment zoekt voor uw winkelcentrum of bedrijf worden u al gauw de Kerstman met Kerstmeisjes aangeboden. Maar de Kerstman hééft helemaal geen kerstmeisjes, hij heeft Kerst ELFEN die hem helpen. 

 

Daarom kunt u bij ons de echte Kerstman met echte Kerstelfen uitnodigen in uw winkelcentrum of bedrijf. Wel moeten wij u een waarschuwing vooraf geven, want de Kerstman neemt standaard de elfen LIEF en ONTDEUGEND mee.

 

Door hun grappen en grollen zullen uw bezoekers veel plezier beleven terwijl ze met uw bezoekers op de foto gaan en ze lekkers uitdelen (bijvoorbeeld kerstkransjes, maar alles is in principe mogelijk).

 

SANTA AND HIS ELVES boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
Techniek-
Bezetting3 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over SANTA AND HIS ELVES is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SANTA AND HIS ELVESITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over SANTA AND HIS ELVES ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over SANTA AND HIS ELVES zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.