Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

SKI GONDEL 58 boeken?

Wilt u SKI GONDEL 58 boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van SKI GONDEL 58 vindt u hier op deze pagina.

Wilt u SKI GONDEL 58 direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

SKI GONDEL 58

Dit is niet zomaar een ontmoeting met een ski gondel uit Tirol. Dit is Tirol zoals iedereen het wil. Gezellig, traditioneel, spannend en lekker. Of het nu winter is of hartje zomer; Peter, Heidi en Anton trakteren je op al het zoets dat het Tiroler leven u kunt brengen. Foute volksmuziek, hitsige skileraren, heerlijke chocolade, nostalgische plaatjes, lekkere drank en een vriendelijke bevolking. Kortom; deze Apres Ski duurt 12 maanden! U hoeft niet ver te reizen om dit dolle stel te zien rond trekken met hun overjarige gondel. 

SKI GONDEL 58 boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 30 minuten
Techniek-
Bezetting3 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over SKI GONDEL 58 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SKI GONDEL 58ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over SKI GONDEL 58 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over SKI GONDEL 58 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.