Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

THE GOLDEN ROLLERSKATES boeken?

Wilt u THE GOLDEN ROLLERSKATES boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van THE GOLDEN ROLLERSKATES vindt u hier op deze pagina.

Wilt u THE GOLDEN ROLLERSKATES direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

THE GOLDEN ROLLERSKATES

Wees klaar voor sprankelende dames op rolschaatsen!

 

Met mobiel straattheater op rollerskates creëren deze Golden Rollerskates een bijzondere sfeer op ieder evenement. Op sprankelende wijze verbinden zij de mensen aan elkaar en betoveren zij het publiek met bijzondere dansmoves.

 

De Golden Rollerskates zien alles en delen gouden momenten graag met het publiek. Laat je betoveren door de prachtige Rolling Goldies! Een ongekende combinatie van schoonheid, betovering en dans op rollerskates!

 

THE GOLDEN ROLLERSKATES boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 30 minuten
Techniek-
Bezetting3 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over THE GOLDEN ROLLERSKATES is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van THE GOLDEN ROLLERSKATESITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over THE GOLDEN ROLLERSKATES ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over THE GOLDEN ROLLERSKATES zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.