Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

THE REAL SANTA boeken?

Wilt u THE REAL SANTA boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van THE REAL SANTA vindt u hier op deze pagina.

Wilt u THE REAL SANTA direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

THE REAL SANTA

Een echte Kerstman is op uw kerstfeest of winkelcentrum het middelpunt van de belangstelling. Niemand kan om hem heen, en hij bezorgt iedereen een glimlach op zijn gezicht. Hij heeft altijd gezellige kerstmuziek om zich heen, en hij groet iedereen hartelijk!

 

Onze Kerstman heeft ruim 15 jaar ervaring met winkelcentra, bedrijfsbezoeken, schoolbezoeken, kerstpakketten uitdelen, borrels en intochten en vanaf dit jaar heeft hij een niet van echt te onderscheiden baard. 

 

THE REAL SANTA boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
Techniek-
Bezetting1 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over THE REAL SANTA is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van THE REAL SANTAITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over THE REAL SANTA ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over THE REAL SANTA zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.