Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kerstachtig mooi boeken?

Wilt u Kerstachtig mooi boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstachtig mooi vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kerstachtig mooi direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kerstachtig mooi

Zij complimenteren uw gasten op een ludieke manier. Met theatrale liedjes, passende instructies en een glimlach weten zij uw gasten een goed gevoel te geven. 

Een blijvende herinnering is de kerstbal, met een persoonlijke positieve kreet. Deze dames zijn uitermate geschikt om de kerstsfeer op uw evenement op te hogen.

Met een kerstboom, kerstbellen en veel jingle bells weten zij ieder te verrassen met de act.

In de Decembertijd hebben wij een aangepast decor, aangepaste kleding en de liedjes in de act zijn geheel in Kerstsferen!

 

• Rondlopende act

• Mobiele geluidsapparatuur

 

Kerstachtig mooi boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 30 minuten
Bezetting2 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstachtig mooi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstachtig mooiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstachtig mooi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstachtig mooi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.