Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

WINTER FIETS boeken?

Wilt u WINTER FIETS boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van WINTER FIETS vindt u hier op deze pagina.

Wilt u WINTER FIETS direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

WINTER FIETS

Koning winter op de fiets. Dat kan alleen in Nederland! Terwijl hij fietst, zit de Winterprinses achterin haar boek te lezen. En ze doet de winter voorspellen voor iedereen die nieuwsgierig voorbij komt!

WINTER FIETS boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 30 minuten of 2x 45 minuten
Techniekx
Bezetting2 personen
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over WINTER FIETS is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van WINTER FIETSITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over WINTER FIETS ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over WINTER FIETS zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.