Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

WINTER GEBED boeken?

Wilt u WINTER GEBED boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van WINTER GEBED vindt u hier op deze pagina.

Wilt u WINTER GEBED direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

WINTER GEBED

Ga met onze engelen het wintergebed in. Wat heeft u nodig, om er deze winter warm bij te zitten? Tot wie richt u zich, als het kouder en killer wordt? Deze engelen bieden een luisterend oor, en stellen gerichte vragen...

 

WINTER GEBED boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. B-SET
Bezettingx personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over WINTER GEBED is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van WINTER GEBEDITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over WINTER GEBED ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over WINTER GEBED zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.