Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kerst en Nieuwjaars Wenspost boeken?

Wilt u Kerst en Nieuwjaars Wenspost boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerst en Nieuwjaars Wenspost vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kerst en Nieuwjaars Wenspost direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kerst en Nieuwjaars Wenspost

Ze zijn helemaal in de kerststemming. Op zoek naar mensen die graag hun kerst- of nieuwjaarswens willen delen met vrienden of geliefden.

Een echte met aandacht, handgeschreven kerst- of nieuwjaarswens aan een geliefd persoon. Ze nemen alle tijd voor dit speciale schrijfmoment.

Geen inspiratie? Wat een geluk! Zij weten wel raad en toveren voor iedereen mooie woorden op papier.

Ze creëren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Ze kunnen er zelfs voor zorgen dat deze diezelfde dag nog worden gepost!

 

Het is ook mogelijk dat ze kleine geluk kerstpakketjes uitdelen. Ze zijn ook bijzonder geschikt om heerlijke hapjes uit te delen tijdens een kerst- of nieuwjaarsborrel.

 

Kerst en Nieuwjaars Wenspost boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurtot 4 uur
Bezetting1 of 2 personen
GenreKerst/Nieuwjaar
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerst en Nieuwjaars Wenspost is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerst en Nieuwjaars WenspostITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerst en Nieuwjaars Wenspost ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerst en Nieuwjaars Wenspost zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.