Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ijskoningin Violetta en Dwarrel boeken?

Wilt u Ijskoningin Violetta en Dwarrel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ijskoningin Violetta en Dwarrel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ijskoningin Violetta en Dwarrel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ijskoningin Violetta en Dwarrel

Het wordt steeds warmer op de Noordpool. De plek waar IJskoningin Violetta en Dwarrel wonen. Het prachtige ijspaleis waarin zij leven smelt langzaam weg.

Violetta is daarom naar het vaste land gekomen, om haar ijskindjes te redden. Ze zoekt goede adoptieouders, zodat haar kinderen lang en gelukkig zullen leven.

Wie o wie komt de adoptietest door?

Droom mee met deze sprookjesachtige theateract. Groot en klein wordt betoverd door het milieuvriendelijke en educatieve sprookje.

Deze act kan mobiel of op een vaste locatie gespeeld worden.

 

Ijskoningin Violetta en Dwarrel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 40min binnen 3 uur
GenreTheater
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ijskoningin Violetta en Dwarrel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ijskoningin Violetta en DwarrelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ijskoningin Violetta en Dwarrel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ijskoningin Violetta en Dwarrel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.