Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer boeken?

Wilt u Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer

Een prachtig Winters plaatje: twee antieke Hollandse fietsen en twee handige naaisters die live de kleding van het publiek vermaken tot een kunstwerk.

Het publiek geniet, danst en zingt volop mee.

Sinds het reizende atelier werd opgericht gingen mensen in vele landen uit de kleren voor de dames!

De kleding wordt vermaakt op een naai-mobiel: het achterwiel van een fiets drijft de naaimachine aan, een fraaie en wereldwijd unieke manier van naaien.

Zo laat de voorbijganger zijn/ haar kleding pimpen en opleuken, versieren of decoreren door de improvisatie couturiers van Het Mobiele Naaiatelier in Kerstsfeer. 

 

Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten, in 4 uur
Bezetting2 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het mobiele naaiatelier in kerstsfeerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het mobiele naaiatelier in kerstsfeer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.