Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Het licht in de duisternis boeken?

Wilt u Het licht in de duisternis boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Het licht in de duisternis vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Het licht in de duisternis direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Het licht in de duisternis

Een interactieve theatervoorstelling waarin kinderen hun eigen kaarsen mogen dompelen. Professor Dombidoo en zijn charmante assistente Ladilaa zijn uitvinders van de meest gekke dingen.

Dat gaat gepaard met de nodige herrie en lichtflitsen. Zo erg zelfs dat de buren - 3 heksen - met een magische toverspreuk de hele wereld in duisternis hebben gehuld.

Daarom maakt Professor Dombidoo met kinderen uit de hele wereld kaarsen uit zijn ketels met magisch kaarsvet.

Zo verdrijven zij de vloek van de heksen en wordt de nacht weer dag.

Het licht in de duisternis boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
Bezetting5 personen
GenreTheatervoorstelling
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het licht in de duisternis is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het licht in de duisternisITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het licht in de duisternis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het licht in de duisternis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.