Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dickens fotograaf boeken?

Wilt u Dickens fotograaf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dickens fotograaf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dickens fotograaf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dickens fotograaf

De Dickensfotograaf laat de kerstsfeer uit de tijd van Charles Dickens herleven door uw gasten op de foto te zetten met prachtige kostuums uit de 19e eeuw.

Deze Victoriaanse kleding kan vrij eenvoudig over gewone kleding worden aangetrokken vanwege een klittenband aan de achterzijde.

De kerstfotograaf beschikt over een sfeervol nostalgisch winterdecor. Deze digitale kerstfoto’s van de Dickensfotograaf kunnen op Facebook geplaatst worden.

Deze vorm van Charles Dickens Entertainment is uitermate geschikt voor in een winkelcentrum, tijdens een kerstmarkt, kerstbraderie, tijdens een kerstborrel of een kerstbijeenkomst. 

Het aantal digitale foto’s is onbeperkt!

 

Dickens fotograaf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
Bezetting1 persoon
GenreFotograaf
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dickens fotograaf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dickens fotograafITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dickens fotograaf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dickens fotograaf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.