Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Witte Wensfee boeken?

Wilt u De Witte Wensfee boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Witte Wensfee vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Witte Wensfee direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Witte Wensfee

 

Een ieder is wel nieuwsgierig: Wat zal mij de toekomst brengen? Wat voor mogelijkheden zijn er voor mij? Mensen willen zovéél dat de druk soms erg groot wordt.

Alles moet tegenwoordig sneller en beter! Iedereen heeft het drukdruk en men is vrijwel altijd bereikbaar via gsm, Email, Facebook en Twitter.

Door al die eindejaars hectiek wordt een consult handlijn lezen of kaart leggen op uw kerstfeest/kerstborrel wel héél erg aantrekkelijk.

Een oase van rust en zélfbespiegeling. Want wat valt er te zeggen over uw levenslijn, de creativiteitslijn, de lotslijn, de reislijn, de hartslijn (emoties/relaties) en de geldlijn?

Liefde, geld, roem en succes! Een uitgesproken kans om daar iets meer over te vernemen.

Héél verrassend en origineel tijdens uw receptie, diner, business meeting, kerst & nieuwjaarborrel, een open dag of een congres bijeenkomst.

Ook als fortuneteller (Engelstalig) voor uw buitenlandse gasten/genodigden.

De Witte Wensfee boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2, 3 of 4 uur
Bezetting1 persoon
GenreWaarzegster
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Witte Wensfee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Witte WensfeeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Witte Wensfee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Witte Wensfee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.