Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Angels over Wallstreet boeken?

Wilt u Angels over Wallstreet boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angels over Wallstreet vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Angels over Wallstreet direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Angels over Wallstreet

We horen de klanken van New York Jazz muziek en straat geluiden van Manhatten, wanneer er een business man verschijnt en gaat zitten om zijn Wallstreet Journal te lezen.

De sfeer en muziek veranderen en ongemerkt kijkt een engeltje mee over zijn schouder. Zij inspireert en beroert hem en brengt hem tenslotte op andere, positieve gedachtes.

De business man raakt geïnspireerd en maakt een vreugde dansje met een voor hem onzichtbare partner. Hij deelt zijn euforie met de aanwezige gasten! 

Angels over Wallstreet boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 20 min in 4 uur
Bezetting2 personen
GenreJazz
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angels over Wallstreet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angels over WallstreetITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angels over Wallstreet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angels over Wallstreet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.