Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

sint en muzikale pieten boeken?

Wilt u sint en muzikale pieten boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van sint en muzikale pieten vindt u hier op deze pagina.

Wilt u sint en muzikale pieten direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

sint en muzikale pieten

Wil je een knallend, swingend en grappig sint show. Een act die iedereen van zijn stoel krijgt?! Dan ben je bij sint, Pietje Precies en Pietje Plezier aan het juiste adres. 

Een show vol grapjes, liedjes en steeds een leuk verhaal waarin de kinderen natuurlijk de hoofdrol spelen. Pietje Precies en Pietje Plezier lossen alle problemen op en vullen elke zaal met de beste muziek! 

Dus wilt u juist een interactieve show, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Boek dan deze super artiesten en laat u verrassen!

 

Pietje Precies en Pietje Plezier zijn het duo Anne en Erik. Ze hebben jarenlange ervaring in de theaterwereld en kunnen alle soorten groepen vermaken groot of klein. Anne heeft een passie voor toneel en verhalen vertellen en Erik is juist heel muzikaal. Samen zijn zij de perfecte combinatie voor een dravend succes! 

Sinterklaas is dit sfeer verhogende duo op een van zijn vele feesten tegengekomen en beveelt hen van harte aan!

 

sint en muzikale pieten boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekIncl. B-SET
Bezetting3 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over sint en muzikale pieten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van sint en muzikale pietenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over sint en muzikale pieten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over sint en muzikale pieten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.