Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Robbie Williams imitator boeken?

Wilt u Robbie Williams imitator boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Robbie Williams imitator vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Robbie Williams imitator direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Robbie Williams imitator

ROBBIE is ongetwijfeld de “badste” bad boy van de 00’s. Maar dankzij zijn ongelofelijke charme werd hem alles vergeven.

Hysterische tieners en verontruste vaders zullen hem, naast blinde adoratie en volledige overgave weer ten beurt vallen. Nu bestaat de mogelijkheid dat hij op uw evenement aanwezig zal zijn. Uw gasten worden na het optreden in de gelegenheid gesteld om exclusief op te foto te gaan met deze superster of een handtekening te ontvangen.

Een van de beste live-performers op dit moment is ongetwijfeld Robbie Williams. Zijn optredens in Nederland & België hebben nogal wat stof doen opwaaien. Ben je erbij geweest en wil jij die sfeer graag nog een keer ervaren? Een geweldige look & sing a’ like show rond het fenomeen ROBBIE WILLIAMS met een uitbarsting van energie die ontstaat op het podium en eindigt in een zaal vol uitzinnige fans.

Robbie Williams imitator boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekM-set
Bezetting1 persoon
GenreRobbie Williams
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robbie Williams imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robbie Williams imitatorITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robbie Williams imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robbie Williams imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.