Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Accordeonist Paul boeken?

Wilt u Accordeonist Paul boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Accordeonist Paul vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Accordeonist Paul direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Accordeonist Paul

Accordeonist die thuis is in vele muziekgenres én die een echte entertainer is? Dan moet u bij Paul Papillon zijn. Paul is een zanger, accordeonist en een entertainer.

U kunt Paul als accordeonist huren voor de échte Parijse sfeer, een Franse chanson of musette, een mooie tango of een Italiaanse aria.

Een accordeonist voor bij uw romantische diner, de sfeer van een Amsterdamse kroeg met gezellige meezingers of lekker inhaken op de boot met Ierse muziek en zeemansliederen.

Deze accordeonist, muzikant en entertainer is van alle markten thuis en past zich aan, op elk feest en aan al uw wensen.

Paul Papillon zit al 25 jaar in het vak en heeft naast een Conservatoriumopleiding ook een zangopleiding genoten

 

Accordeonist Paul boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurOp aanvraag
TechniekGeen techniek
Bezetting1 personen
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Accordeonist Paul is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Accordeonist PaulITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Accordeonist Paul ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Accordeonist Paul zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.