Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frank Wilson en Petra Schreurs boeken?

Wilt u Frank Wilson en Petra Schreurs boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Wilson en Petra Schreurs vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frank Wilson en Petra Schreurs direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frank Wilson en Petra Schreurs

Deze sympathieke professionals delen dezelfde muzikale hartslag en eindeloze liefde voor muziek.

Een optreden wordt gekenmerkt door hun bijzondere uitstraling en interactie met de gast.

Het vermogen adequaat in te spelen op spontaan ontstane situaties en het onuitputtelijke repertoire alsmede het geluidsvolume voortdurend aan te passen,

verrijkt de sfeer en creëert een unieke persoonlijke benadering. Het non-stop optreden kent een brede selectie van de meest uiteenlopende muziekstijlen.

Easy-listening,…. tot en met hedendaagse DJ tracks.

De door Frank op maat gemaakte piano’s met geavanceerde synthesizer en sample technologie zorgen voor een uitgebalanceerde en hedendaagse sound.

Een ware traktatie voor oog en oor!

Frank Wilson en Petra Schreurs boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekIncl. geluid
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Wilson en Petra Schreurs is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Wilson en Petra SchreursITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Wilson en Petra Schreurs ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Wilson en Petra Schreurs zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.