Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Christian Farla boeken?

Wilt u Christian Farla boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christian Farla vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Christian Farla direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Christian Farla

Christian Farla is de nr.1 illusionist van dit moment. Onderscheiden met 2 Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians of the Year” & “Magicshow of the Year”,

5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 500 shows in Frankrijk & 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens met totaal 50 miljoen kijkers

behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan de illusionist Christian Farla het best worden omschreven.

Op 8 jarige leeftijd begint de in Rotterdam geboren Christian Farla met goochelen.

Zijn opa Piet Farla, zelf 3de generatie goochelaar, doet Christian een goocheldoos cadeau.

Met zijn zelfgemaakte trucs treedt hij op voor verjaardagsfeestjes van klasgenootjes en steelt hij de show op lokale talentenjachten.

Op zijn 11de verjaardag krijgt hij 2 koffers vol met goocheltrucs en repertoire van zijn opa.

Christian treedt in zijn voetsporen als hij op 12 jarige leeftijd zijn eerste prijs wint tijdens het junioren NMU Goochelkampioenschappen.

 

Christian Farla boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christian Farla is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christian FarlaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christian Farla ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christian Farla zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.