Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Woody Moods boeken?

Wilt u Woody Moods boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Woody Moods vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Woody Moods direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Woody Moods

Akoestisch Woody Moods bestaat uit een akoestisch duo van zanger/gitarist Istvan en contrabassist Maurits. Beiden fulltime muzikant. Een breed repertoire van hits voor iedereen wordt in een singer-songwriter sound gespeeld: een warm vol akoestisch geluid. Geschikt voor jong en oud. Voor rustige live achtergrondmuziek. Of andersom: feest met een akoestische band voor huwelijk, bedrijf en particulier. Als muziek duo klinken we soms voor vier. Hoe? Met verassende muzikale effecten van onze zanger-gitarist. We laten we dat graag live horen op jullie ceremonie, bruiloft, receptie, diner, evenement of feest. Ook zijn we te boeken tijdens een afscheidsceremonie.

Woody Moods boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekN.V.T
Bezetting2/3 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Woody Moods is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Woody MoodsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Woody Moods ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Woody Moods zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.