Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De rode lopers boeken?

Wilt u De rode lopers boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De rode lopers vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De rode lopers direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De rode lopers

De Rode Lopers is een swingend mobiel trio, geheel in een rood jasje gestoken. Deze drie rasmuzikanten spelen geheel op akoestische wijze de allerbeste hits uit de muziekgeschiedenis.

Met een rijdend drumstel, een contrabas, en een gitaar spelen zij letterlijk van voor naar achter en van links naar rechts op ieder feest.

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat de Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten.

 

De rode lopers boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekN.V.T
Bezetting3 personen
GenreNL
Prijs1250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De rode lopers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De rode lopersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De rode lopers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De rode lopers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.