Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rolf Sanchez boeken?

Wilt u Rolf Sanchez boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rolf Sanchez vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rolf Sanchez direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in de VS, afgelopen jaar weer terug naar Nederland.

Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters Pa Olvidarte voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde onlangs platina.

Afgelopen maart bracht hij zijn eigen single Como Tu uit, welke inmiddels al meer dan 4 miljoen keer is gestreamd. Zijn laatste single Más Más Más is op dit moment een nummer 1 hit en staat in verschillende hitlijsten, waaronder al langere tijd op nummer 1 op Spotify. Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek.

 

 

Rolf Sanchez boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 min.
TechniekMonitor set
Bezetting1 persoon
GenreLatin
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rolf Sanchez is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rolf SanchezITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rolf Sanchez ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rolf Sanchez zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.