Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pierre et les boeken?

Wilt u Pierre et les boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pierre et les vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pierre et les direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pierre et les

Pierre et Les is een Frans-Nederlandse gipsyjazz band. Beïnvloed door de muziek uit het thuisland van zijn Franse moeder, maar ook door reggae en flamenco, speelt Pierre Laernoes, samen met band gipsyjazz in de stijl van Django Reinhardt. Dat betekent heerlijke jaren ’30-’40 swing. Lekker rustig of op hoog tempo. Het repertoire bestaat voornamelijk uit eigen werk, maar ook covers van Franse en Amerikaanse jazz en natuurlijk uit de gipsyjazzwereld. Pierre verzamelde door de jaren heen steengoede muzikanten om zich heen. De vaste formatie bestaat uit zanger/slag gitarist Pierre Laernoes, violiste Myrthe van de Weetering, contrabassist Vincent Arp en saxofonist Bart Kropff.

Pierre et les boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekN.V.T
Bezetting3 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pierre et les is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pierre et lesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pierre et les ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pierre et les zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.