Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Duo Royaal boeken?

Wilt u Duo Royaal boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Royaal vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Duo Royaal direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Duo Royaal

Mobiel muziek met Duo Royaal. Dit gezellige duo uit Friesland bestaat uit Alex en Roel. 2 enthousiaste muzikanten met een allround repertoire van gezellige Hollandse- en Engelstalige meezingers. Dit duo is zeer goed inzetbaar in winkelcentra, op braderiën en kerstmarkten met hun passende repertoire. Uiteraard word de kleding ook aangepast aan het evenement. Straatmuzikanten zoals straatmuzikanten bedoelt zijn. Gewoon lekker ongedwongen liedjes zingen die iedereen kent en kan meezingen.  De act is volledig akoestisch en de act kan rondlopen tussen uw publiek.

Duo Royaal boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 sets binnen 4 uur
TechniekN.V.T
Bezetting2 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Royaal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo RoyaalITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Royaal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Royaal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.