Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Flageolettes boeken?

Wilt u Flageolettes boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flageolettes vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Flageolettes direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Flageolettes

De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug , pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, klezmer, balkan, rock&roll, reggae en nog meer. Flageolettes zijn akoestisch en / of versterkt te boeken. Voor iedere situatie hebben wij een passende geluidsinstalatie. Voor de grotere gelegenheden werken we graag samen met onze vaste geluidsman loeki die behalve geluidsman ook dj is. Behalve heerlijke pauzemuziekjes zet hij ook met gemak het hele publiek op de dansvloer.

Flageolettes boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekN.V.T
Bezetting2/3 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flageolettes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FlageolettesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flageolettes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flageolettes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.