Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De goldies boeken?

Wilt u De goldies boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De goldies vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De goldies direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De goldies

De Goldies bestaat uit vier enthousiaste rasmuzikanten die al sinds 1990 samen spelen. Ze hebben in alle hoeken van de wereld opgetreden en zowel nationaal als internationaal vele prijzen gewonnen. Ooit zijn ze op straat begonnen en hebben daar geleerd wat er voor nodig is een publiek te 'vangen'. Een leerschool waar ze nu nog de vruchten van plukken.

 

De Goldies spelen voornamelijk akoestisch, ofwel zonder stekkers. Akoestische muziek voegt bij uitstek een sfeervol ongedwongen element toe. Het laat mensen vrij in hun gesprek en zorgt tegelijkertijd voor een uitstekende ambiance. De Goldies zijn niet gebonden aan één vaste plek. Derhalve zorgen zij, zich steeds verplaatsend en musicerend, voor een feestelijke sfeer op de gehele locatie.

 

 De Goldies hebben een bijzondere, persoonlijke benadering. Er kunnen verzoeknummers worden gespeeld en De Goldies zijn in staat in te spelen op specifieke wensen door bijvoorbeeld het verloop van een loopbaan of leven op unieke wijze te belichten.

 

De Goldies versterkt (met stekkers) op een podium kan ook. Hiervoor kan gekozen worden als u wenst dat de band wél op één vaste plek staat. Een optreden is dan iets prominenter, maar ook qua geluidsvolume houden De Goldies het altijd gezellig.

 

 

De goldies boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekN.V.T
Bezetting4 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De goldies is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De goldiesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De goldies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De goldies zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.