Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Saxeon boeken?

Wilt u Saxeon boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Saxeon vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Saxeon direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Saxeon

Saxeon is een professioneel duo die zowel akoestisch speelt op saxofoon en accordeon, maar ook versterkt op keyboard/zang en saxofoon.

Versterkt:

Als wij versterkt spelen, doen we dat door middel van keyboard/zang en saxofoon/zang. We zijn in het bezit van een compacte geluidsinstallatie. Het repertoire bestaat uit alle stijlen muziek, van pop tot smartlap en is van alle tijden. We spelen altijd in op het publiek; voor ieder wat wils.

Akoestisch:

Het repertoire is een mix van nummers uit vervlogen tijden en muziek van deze tijd: Nederlandse- en Duitse amusementsmuziek, Ierse muziek, Tiroler muziek of subtiele achtergrondmuziek voor recepties e.d. We zijn mobiel en daarom veelzijdig inzetbaar.

We spelen op saxofoon en accordeon, akoestisch en zonder zang. De zangpartij wordt gespeeld op de saxofoon.

Tevens musiceren wij ook op Sinterklaas- en Kerstevenementen.

 

Saxeon boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekN.V.T
Bezetting2 personen
GenreNL
PrijsOp Aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Saxeon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SaxeonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Saxeon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Saxeon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.