Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rochelle Perts boeken?

Wilt u Rochelle Perts boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rochelle Perts vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rochelle Perts direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rochelle Perts

Rochelle Perts is een bijzondere zangeres zoals Nederland ze nog maar weinig gezien heeft. In 2011 won ze op achttienjarige leeftijd X-Factor met haar cover van No Air, die de eerste plaats in de Top 100 bereikte. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. In de afgelopen jaren heeft de uit Helmond afkomstige muzikante zich gevestigd in Amsterdam en is daar volledig ingeburgerd in de scene. Haar grootste wapenfeit tot nu toe is Shotgun, één van de grootste hits van Nederlandse bodem die nog steeds records breekt. De single werd door Cimo Fränkel voor Rochelle geschreven. Voor de productie werd Yellow Claw ingeschakeld, en het nummer kwam uit bij één van ’s werelds grootste onafhankelijke platenmaatschappijen, Spinnin’ Records. Op de track werken de snoeiharde beats van Yellow Claw en Rochelle’s unieke stemgeluid met een rauw randje perfect samen.

Nadat Shotgun de Nederlandse Top 40 binnenstormde, spreidde het zich als een olievlek uit over Europa. Zo kon het nummer rekenen op flinke airplay in onder andere België, Griekenland, Armenië, Turkije en Azerbeidzjan, en kwam het in verschillende landen terecht in de iTunes top 10. Met anderhalf miljoen plays op Soundcloud en het oppikken van het nummer door Sirius XM, één van de grootste radiostations in de VS met meer dan 25 miljoen luisteraars, kan er met recht gesproken worden over een wereldwijde hit. Rochelle is een unieke en artistieke dame, met een flinke dosis muzikaal talent, een enorme persoonlijkheid en een bijzondere stijl.

 

Rochelle Perts boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekExclusief
Bezetting1 persoon
GenrePop, Dance
Prijs€ 1.750,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rochelle Perts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rochelle PertsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rochelle Perts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rochelle Perts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.