Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Okeesjons boeken?

Wilt u De Okeesjons boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Okeesjons vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Okeesjons direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Okeesjons

Entertainment duo de Okeesjons maakt van elk evenement een succes. Of het nu gaat om een, braderie, hobby beurs , receptie, winkelopening, huwelijks-feest, diner voor twee, verjaardag, tweedehands autoshow of gewoon voor uzelf in huiskamer of tuin. Met een zeer gevarieerde muziek keuze zullen wij u trakteren op nummers uit binnen- en buitenland. Van achtergrondmuziek tot bekende meezingers.

 

De Okeesjons spelen akoestisch, dus zónder versterkers. De muzikanten zitten dus niet "aan een touwtje" en kunnen zich makkelijk tussen het publiek bewegen. Op verzoek kan er ook (licht) versterkt gespeeld worden. Dit Duo brengt een gevarieerd programma van Nederlands- en Engelstalige hits, van Pop tot echte vijftiger jaren Rock 'n Roll. Kortom voor elke party “de Okeesjons”!

 

De Okeesjons boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekN.V.T
Bezetting2 personen
GenreNL
PrijsOp Aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Okeesjons is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De OkeesjonsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Okeesjons ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Okeesjons zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.