Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Christmas show on tour boeken?

Wilt u Christmas show on tour boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christmas show on tour vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Christmas show on tour direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Christmas show on tour

 

Het zijn rare tijden waarbij vele evenementen en bijeenkomsten afgelast worden of gewoonweg niet kunnen plaatsvinden.

Het ziet er ook dit jaar naar uit dat de jaarlijkse kerstfeesten niet door gaan zoals we dat gewend zijn.

Gelukkig hebben wij hier iets op bedacht, de Christmas Show on Tour!

Met deze show biedt u uw medewerkers tijdens deze moeilijke tijden toch een vorm van ontspanning en kunt u hen bedanken voor hun harde werk van het afgelopen jaar.

De Christmas Show on Tour bevat alles voor een gezellig ochtend/middag. Een zingende kerstman zorgt er samen met zijn kerstdames voor dat uw medewerkers lekker in het zonnetje worden gezet.

Nadat de kerstman en zijn kerstdames arriveren op uw terrein zal een DJ doormiddel van muziek de aandacht van uw medewerkers trekken. Uw medewerkers zullen worden uitgenodigd om de show bij te wonen.

Zodra al uw medewerkers, indien nodig op 1,5 meter afstand, zijn verzameld kan onze kerstman een woordje doen. Er is ook plek voor een speech van het management of de directeur. Daarna zullen de kerstman en de kerstdames afwisselend nog wat nummers zingen en is er de mogelijkheid, om op gepaste afstand, met de kerstman en zijn kerstdames op de foto te gaan, of hen een persoonlijke boodschap in te laten spreken.

Onze kerstdames kunnen eventueel ook helpen bij het uitdelen van uw kerstpakketten.

christmas show

 

Christmas show on tour boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 75 tot 90 minuten
TechniekIncl. geluid
Bezetting4personen
Genrekerst
Prijs€ 3995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christmas show on tour is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christmas show on tourITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christmas show on tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christmas show on tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.