Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Robert Leroy boeken?

Wilt u Robert Leroy boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Robert Leroy vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Robert Leroy direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Robert Leroy

Leroy groeide op in Amsterdam, waar hij vanaf zijn 17e door de hele stad optrad. Aangemoedigd door een café-eigenaar die als eerste zijn kwaliteiten onderkende, nam Leroy vervolgens zijn eerste nummers op, Doe niet zo stom en Laat mij maar gaan. Daarna volgden optredens tijdens een gala-avond voor Tante Leen en in het Olympisch Stadion (beide in 1992) en in de rest van Nederland. Leroy trad in 2013 op in de Amsterdam ArenA tijdens de Halftimeshow van de concertreeks van De Toppers. In 2013 deed hij mee met de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS 6. 

 

Robert Leroy boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€1.450,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robert Leroy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robert LeroyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robert Leroy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robert Leroy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.