Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De echte Kerstman boeken?

Wilt u De echte Kerstman boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De echte Kerstman vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De echte Kerstman direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De echte Kerstman

De echte kerstman biedt een breed scala aan diensten aan voor bedrijven en particulieren die een uitzonderlijke kerstman nodig hebben voor hun evenement; van zakelijke evenementen en commerciële marketing tot kerstfeestjes en huisbezoeken. Als Nederlands beste kerstman, zal de echte kerstman zeker een hoogtepunt zijn waar mensen nog jaren over zullen praten. 

De missie van de kerstman is het creeren van onvergetelijke kerstbeleving.

 

De echte Kerstman met danseressen, kerst engeltjes, kerstvrouw. Wat de kerstgelegenheid ook is, iedereen staat verbaast over deze ongelooflijke vriendelijke kerstman die graag uw gasten wil ontmoeten en begroeten.

 

de echte kerstman is niet alleen een fantastische kerstman, maar ook een ervaren spreekstalmeester, wiens humor, warmte en charme iedereen – zowel bij kinderen als volwassenen – een glimlach zullen schenken.

 

Vaak vertrouwen en bouwen bedrijven op het imago van de Kerstman om hun product te promoten (denk aan die Coca-Cola-advertenties). Hier wordt een hoge kwaliteit kerstman verwacht. de echte kerstman levert deze kwaliteit.

 

De echte Kerstman boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
Bezetting1 personen
Genrekerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De echte Kerstman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De echte KerstmanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De echte Kerstman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De echte Kerstman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.