Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kevin Madero boeken?

Wilt u Kevin Madero boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kevin Madero vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kevin Madero direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kevin Madero

Kevin Madero is een spontane en enthousiaste zanger uit Eindhoven, die zich door zijn unieke stemgeluid en brede repertoire weet te onderscheiden van zijn collega’s. Als kleine jongen was Kevin al met muziek bezig. Op 14 jarige leeftijd zong Kevin al voor publiek. Dat begon in Eindhoven in het stamcafé, maar nu 11 jaar later staat hij door het hele land op diverse podia met zijn eigen repertoire. Zijn 1e single ‘Zo zonder jou’ is op 2 december 2012 uitgekomen en is een goede start van een veelbelovende carrière. In 2013 kwam de single ‘Zomerparadijs’ uit dat vrijwel meteen werd opgepakt door vele radiostations. Deze single is ook bekroont tot de PUURNL superschijf. Eind 2014 kwam de single ‘Dat komt allemaal door jou’ uit. Deze single is meer gericht naar de stijl die Kevin wil ontwikkelen, zijn eigen stijl. Ook deze single is tot verbazing bekroond tot de PUURNL superschijf en werd door radiostations als RadioNL, Sterren.nl Etc. zeer positief ontvangen. 9 Mei 2015 presenteert Kevin zijn nieuwe moederdag single in Eindhoven, een hele speciale ode naar zijn eigen moeder. 3 April 2016 is de single “Miljoenen Nachten” uitgekomen. Een single dat nog steeds de “poppie” sound van Kevin bevat maar met deze keer wel net dat beetje extra “kroeg gehalte”. Ook deze single word zeer positief opgepakt! 5 Mei 2017 kwam alweer de 6e single uit “Blijf Bij Mij” uit! Een mix van vele stijlen door elkaar.. poppie, bubbling, volks.. kortom voor ieder wat wils!

Kevin Madero is een welkome, muzikale verassing op ieder feest!

Kevin Madero boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. A-SET
Bezetting1 persoon
Genreall-round
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kevin Madero is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kevin MaderoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kevin Madero ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kevin Madero zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.