Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Finally boeken?

Wilt u Finally boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Finally vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Finally direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Finally

Al meer dan 10 jaar lang is Finally de top allround coverband uit Drenthe / Overijssel die door haar veelzijdige en dansbare repertoire garant staat voor een geslaagde muzikale happening op elk feest! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfs- of personeelsfeest of openbaar evenement zoals dorpsfeest, braderie e.d., Finally bezorgt het publiek altijd een onvergetelijke avond! Finally, dé allround coverband voor uw feest!

Finally bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die van elk feest een succes willen maken! Ze spelen allemaal met plezier en stralen dat ook uit naar het publiek.

Ze weten hun enthousiasme over te brengen d.m.v. een afwisselend repertoire met ludieke acts en verkleedpartijen. Dit gecombineerd met een professionele geluids- en lichtinstallatie, bediend door de geluidsman in de zaal, maakt het plaatje helemaal compleet.

 

Finally boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurAvond vullend
TechniekGeluid: Inclusief
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €1,695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Finally is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FinallyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Finally ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Finally zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.